Prima pagina    Despre noi    Cum lucram?    Estimare de pret    Contact    
   Design Web
   Creatie site
   Intretinere site
   Optimizare site
   Promovare site
   Redesign site
   Portofoliu
   Preturi
 
   Programare web
   Dezvoltare aplicatii web
   Magazine virtuale
   Administrare si control site
 
   Grafica
   Creatie identitate - logo
   Productie publicitara
 
   Animatii Flash
   Bannere web
   CD de prezentare
   Tur virtual
   Felicitari virtuale
 
 
 
Tags:
estimare pret site, elctronic magazin, newsletter system

Cum lucram?

Principiul nostru de lucru se axeaza pe o permanenta comunicare cu clientul nostru de la care asteptam nu numai informatiile care vor fi inserate pe site cat mai ales observatii si sugestii in legatura cu aspectul si functiunile site-ului.

Definirea foarte exacta a obiectivelor site-ului. In aceasta etapa vom stabili impreuna cu clientul nostru care sunt scopurile site-ului si care sunt asteptarile clientului, in termeni cat mai precisi.

Semnarea contractului
Odata ce obiectivele site-ului au fost stabilite si s-a cazut de acord asupra pretului, se semneaza contractul de dezvoltare a site-ului. Odata contractul semnat, clientul va plati un avans de 50% din pretul stabilit prin contract. Imediat ce avansul a fost platit se trece la prima faza a productiei, realizarea machetei grafice a site-ului.

Realizarea machetei grafice
Macheta grafica este o imagine statica ce va sta la baza realizarii machetei functionale a site-ului. Vom posta macheta grafica a site-ului pe serverul nostru astfel incat sa puteti urmari in timp real toate progresele facute si sa ne puteti transmite observatiile dumneavoastra. In momentul cand veti fi complet multumiti de aspectul grafic, vom trece la faza urmatoare a proiectului.

Precizam ca macheta grafica a site-ului este o lucrare complet personalizata care va include elemente grafice specifice proiectului (sigla, slogan, paleta de culori a firmei, etc.). Din acest motiv nu putem oferi variante de layout inainte de semnarea unui contract ferm cu clientul nostru.

Realizarea variantei finale
Vom realiza procesarea si inserarea imaginilor, editarea textului, a tabelelor, a listelor, a formularelor, etc.

Promovarea
Cand site-ul este finalizat si aprobat il vom posta pe server-ul dumneavoastra si vom incepe actiunile de promovare. Obiectivul nostru este ca site-ul sa apara pe primele pagini in principalele motoare de cautare la cautarile dupa cuvintele cheie care definesc activitatea firmei dumneavoastra.

Devizul final
Dupa terminarea lucrului la site va vom prezenta devizul final. In cazul cand cerintele dumneavoastra nu s-au modificat pe parcursul realizarii site-ului, pretul final va coincide cu pretul initial. Daca au aparut elemente noi sau daca ati decis sa renuntati la unele dintre elementele prevazute initial, pretul final va fi mai mare sau mai mic, dupa caz. Modalitatea de plata o stabilim impreuna cu clientul nostru. Puteti opta pentru plata integrala a celor 80 % ramase, pentru plata esalonata la intervale stabilite de comun acord sau, daca doriti, puteti face plati pe parcursul realizarii site-ului.

Intretinerea site-ului
Odata site-ul finalizat, se stabileste impreuna cu clientul care vor fi modalitatile de actualizare si intretinere. Daca optati pentru un abomanent lunar de intretinere, vom stabili impreuna pretul abonamentului, data la care se va face plata si modalitatea de plata: lunar sau anticipat.
Pe tot parcursul eleborarii site-ului vom fi in legatura cu dumneavoastra prin orice mijloc ce vi se pare convenabil: e-mail, telefon sau la sediul dumneavoastra.

 
Copyright © 2004 - Involva & Envisage Media Srl.
Toate drepturile sunt rezervate.
Suport T: 0726 194 658; E: support@involva.ro