Prima pagina    Despre noi    Cum lucram?    Estimare de pret    Contact    
   Design Web
   Creatie site
   Intretinere site
   Optimizare site
   Promovare site
   Redesign site
   Portofoliu
   Preturi
 
   Programare web
   Dezvoltare aplicatii web
   Magazine virtuale
   Administrare si control site
 
   Grafica
   Creatie identitate - logo
   Productie publicitara
 
   Animatii Flash
   Bannere web
   CD de prezentare
   Tur virtual
   Felicitari virtuale
 
 
 
Tags:
about us involva, concept, panou de control, viteza, doi zece, afaceri si business, organizare web, validare si referinte, tinta si target, provocare, server, grup, echipa dezvoltata, juridice, aplicatii, multimedia, IT&C, construct, concret, profesionalism, construim, promovati, unelte, CMS, Control Management System, CRM, concept server linux, aplicatii sub slackware, firewall, support, activitate, proces, organizator, selectie, conectare, furnizor, research, cautare, baza de date, firme si companii

Despre noi

Imaginea unei companii este esentiala si fiecare detaliu conteaza mai ales pe internet pentru a avea o evolutie favorabila. Involva este o agentie de creatie web si o parte a grupului Envisage Media, grup ce are in componenta sa mai multe subdomenii de activitate situate in massmedia si nu numai, ce este dedicat crearii unei imagini mai bune pentru clientii sai, una mai puternica si mai consistenta de asemenea.

Ne place sa aratam lucrurile exact asa cum sunt, prin calitate, promtitudine si rapiditate. Ne place sa construin imagini ce creeaza imaginea si promovarea dumneavoastra pe internet ce sunt adevarate si comunicative, puternice si globale. O echipa eficienta este calea noastra de a face fata cu succes oricarei noi provocari in afaceri.

Localizata in Bucuresti, Romania, Involva are ca activitate web design si web development ce ofera solutii pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice.
Fie ca doriti conceperea unui site de la zero sau refacerea unuia existent, noi avem solutia pentru dumneavoastra.

Suntem foarte atenti in ceea ce facem si mai ales cand acceptam un proiect nou. Preferam sa analizam foarte bine proiectul, sa punem intrebarile necesare realizarii proiectului, inca de la bun inceput. Oferim suport tehnic si alte detalii tehnice fara nici un cost suplimentar. Venim cu sugestii noi si avantajoase pentru clientii nostri, pentru a obtine o solutie cat mai buna.

Involva asigura servicii complete de web design, logo design, animatii, grafica, productie publicitara. Oferim servicii profesionale pentru a va satisface asteptarile la un nivel inalt.

Proiectele noastre sunt in primul rand utile clientului, fiind functionale si intuitive, atat la vizitare cat si la intretinerea website-ului. Acest lucru nu inseamna ca punem pe locul doi designul atractiv. La preluarea unui nou proiect cautam sa intelegem cat mai bine obiectivele afacerii clientului si pozitia sa pe piata, vizavi de concurentii sai directi.

Tehnologiile folosite precum PHP, DHTML, Java Script, Action Script, MySQL, AJAX, HTML, CSS si XML fac din fiecare site pe care il concepem, un site acesibil din orice browser, usor de incarcat si de utilizat.

Fiecare proiect va fi conceput dupa ce clientul va aproba propunerea finala. In fiecare propunere adaugam elemente noi si speciale, punand in fata site-ul dumneavoastra si in acelasi timp facand-ul mai special fata de celelalte existente pe internet.

 
Copyright © 2004 - Involva & Envisage Media Srl.
Toate drepturile sunt rezervate.
Suport T: 0726 194 658; E: support@involva.ro