Prima pagina    Despre noi    Cum lucram?    Estimare de pret    Contact    
   Design Web
   Creatie site
   Intretinere site
   Optimizare site
   Promovare site
   Redesign site
   Portofoliu
   Preturi
 
   Programare web
   Dezvoltare aplicatii web
   Magazine virtuale
   Administrare si control site
 
   Grafica
   Creatie identitate - logo
   Productie publicitara
 
   Animatii Flash
   Bannere web
   CD de prezentare
   Tur virtual
   Felicitari virtuale
 
 
 
Tags:
preturi siteuri, preturi pentru proiectare de site-uri, preturi design web, preturi actualizare site, oferta web

Magazine virtuale

Care sunt motivele pentru care aveti nevoie de un magazin virtual?
Alternativa la o platforma de e-commerce e un site de prezentare: puteti face un site in care sa aveti o lista de produse, eventual fiecare produs sa aiba pagina proprie. Pentru comenzi vizitatorii vor fi nevoiti sa va contacteze, si sa scrie un mesaj in care isi afirma intentia de cumparare. Urmeaza cateva email-uri catre si de la dumneavoastra cu solicitarea de informatii suplimentare (modalitate de plata, emitere factura proforma, specificare adresa livrare si date de identificare, finalizare comanda). Clientii nu vor putea avea ulterior un status al comenzii, si emailul si telefonul vor ramane ca metode preferate de comunicare.

Cum arata insa lucrurile?
Vizitatorii site-ului isi creeaza un profil in care specifica date de identificare complete, adresa de livrare, numar de telefon. Pot adauga apoi in cos oricate produse doresc. Pot modifica selectia din cosul virtual de cumparaturi, sau pot renunta la cos complet. In concluzie, vizitatorii se vor hotari asupra unor produse si vor efectua comanda, dupa o confirmare finala. Interactiunea cu dumneavoastra este mult redusa, iar procesul este foarte automatizat. Acest lucru va permite sa dedicati timpul dezvoltarii afacerii, iar clientii vor fi multumiti de viteza cu care au efectuat comanda.

Ce avantaje importante are un magazin virtual si care sunt estimarile?
Platformele e-commerce au un avantaj definit prin chiar numele lor: comertul electronic. Intr-un magazin virtual dotat cu o platforma e-commerce, un vizitator poate cumpara un produs pe cale electronica. Printr-un sistem de e-commerce (in Romania exemplele includ GECAD ePayment si DotCommerce), vizitatorii pot face plati online. Viteza cu care o tranzactie este realizata scade astfel foarte mult.

Care este viitorul?
Va propunem sa raspundem impreuna la aceasta intrebare analizand trecutul. Astfel, valoarea totala a pietei de comert electronic cu plata online prin card a fost in anul 2008 de 42,5 milioane euro. Aceasta reprezinta un numar de 482.000 de tranzactii. Care este evolutia in 2008 fata de 2007? Valoarea pietei totala de comert electronic a crescut in 2008 cu 285% fata de anul 2007.

Ce puteti face in continuare?
Daca aveti intrebari referitoare la magazinele online, asteptam sa ne contactati. Iar cand ati luat o decizie finala, puteti proceda ca un client al magazinelor virtuale: adaugati un produs in cosul de cumparaturi. In cazul Involva, aceasta inseamna sa solicitati o oferta personalizata (APSATI AICI).

 
Copyright © 2004 - Involva & Envisage Media Srl.
Toate drepturile sunt rezervate.
Suport T: 0726 194 658; E: support@involva.ro